Business as Unusual: Πώς να αποδείξετε στο μέλλον την επιχείρησή σας σε περιόδους μετασχηματισμού

Business as Unusual: Πώς να αποδείξετε στο μέλλον την επιχείρησή σας σε περιόδους μετασχηματισμού

März 24, 2023 0 Von admin

Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτό το ηχογραφημένο διαδικτυακό σεμινάριο συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Ακολουθήστε την Anne Dunbar και τον Jack Uldrich για αυτήν την επίκαιρη κεντρική ομιλία, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να είναι μέρος του Industry Breakfast του 2022.

Η ναυτιλιακή βιομηχανία έχει εκτοξευθεί σε ένα μέλλον βαθιάς αλλαγής. Σε αυτήν την ελκυστική, προκλητική και οξυδερκή κεντρική συνεδρία, ο αναγνωρισμένος παγκόσμιος μελλοντολόγος και συγγραφέας μπεστ σέλερ Jack Uldrich θα δείξει πώς ο κόσμος του αύριο αλλάζει εκθετικά και θα εξηγήσει γιατί συνεχίζονται τόσες πολλές από τις τάσεις που ήταν στον ορίζοντα τον περασμένο χρόνο να επιταχύνει.

Η ιστορία μας υπενθυμίζει ότι οι μεγάλες προκλήσεις προκαλούν μεγάλες αλλαγές – καθώς και μεγάλες ευκαιρίες. Για να επωφεληθούν από αυτές τις εξαιρετικές ευκαιρίες, οι επιχειρήσεις πρέπει να τοποθετηθούν τώρα για να λειτουργήσουν σε έναν κόσμο όπου το «επιχειρείν ως ασυνήθιστο» είναι το νέο «συνηθισμένο». Αυτή η συνεδρία θα βοηθήσει τους ηγέτες να αξιοποιήσουν δέκα «μη συμβατικές» τεχνικές για να επιτύχουν στους μετασχηματιστικούς καιρούς του σήμερα και του αύριο.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. αλλά ο Jack Uldrich, μπορεί να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για αυτό. Ο Jack βοηθά τους οργανισμούς να αποκτήσουν την κριτική διορατικότητα που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο μέλλον. Το έργο του βασίζεται στις μετασχηματιστικές αρχές της απομάθησης ή της απελευθέρωσης του εαυτού σας από παρωχημένες γνώσεις και υποθέσεις, ως μια στρατηγική για να επιβιώσετε και να ευδοκιμήσετε σε μια εποχή απαράμιλλης αλλαγής. Ο Τζακ υποστηρίζει ότι η δημιουργικότητα και η δράση είναι πιο ισχυρές και ευέλικτες από τη γνώση. Θα μοιραστεί την ενέργειά του, τα ανέκδοτα και τις στοχαστικές επαγγελματικές και προσωπικές συμβουλές του για να σας εκπαιδεύσει, να ψυχαγωγήσει και να σας εμπνεύσει.

Ο Jack Uldrich είναι ένας καλά αναγνωρισμένος παγκόσμιος μελλοντολόγος, ομιλητής και συγγραφέας δεκατριών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων μπεστ σέλερ. Είναι συχνός ομιλητής για την τεχνολογία, τη διαχείριση αλλαγών και την ηγεσία και έχει απευθυνθεί σε εκατοντάδες εταιρείες, ενώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε πέντε ηπείρους. Κάνει τακτικά τηλεοπτικές εμφανίσεις και είναι επίσης συνεχής συνεργάτης σε αναδυόμενες τεχνολογίες και μελλοντικές τάσεις για μια σειρά εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των The Wall Street Journal, Forbes, Wired Magazine και Inc.

Δωρητής

Τζακ ΟύλντριχΤζακ Ούλντριχ
Ο Τζακ είναι πρώην αξιωματικός ναυτικών πληροφοριών και αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας. Υπηρέτησε ως διευθυντής του Γραφείου Στρατηγικού και Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού της Μινεσότα υπό τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τζέσι Βεντούρα. Το βιβλίο του Επιχειρήσεις ως ασυνήθιστο: Ανορθόδοξος, αντισυμβατικός και άβολος οδηγός για την επιχειρηματική δραστηριότητα ενός φουτουριστή κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και βοήθησε πολλές στην πλοήγηση στις τάσεις που εμφανίστηκαν και συνέκλιναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το πιο πρόσφατο βιβλίο του The RE Generation: The Coming Age of Reimagination, Reconnection, and Regeneration κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2022.