2022 IBEX Innovation Award Συνέντευξη με την Overboard Technologies

2022 IBEX Innovation Award Συνέντευξη με την Overboard Technologies

März 24, 2023 0 Von admin

IBEX 365 News

Ημερομηνία Ειδήσεων: 7 Φεβρουαρίου 2023

Συνεντεύξεις νικητών 2022

Εξοπλισμός και Υλικό Καταστρώματος

Νέο το 2022

Overboard Pro Mounted Fish Dehooker

Το τοποθετημένο „hands-free“ Fish Dehooker είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316 και παρέχεται με εγγύηση εφ‘ όρου ζωής. Η έκδοση του σκάφους μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο σκάφος ή στην αποβάθρα σας σε διάφορες τοποθεσίες και μπορεί να αναπτυχθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για τη διατήρηση ή την απελευθέρωση ψαριών. Ο επαναστατικός σχεδιασμός επιτρέπει την πλήρη αφαίρεση ψαριών χωρίς χέρια από σχεδόν όλα τα τυπικά αγκίστρια και τα περισσότερα δολώματα με ένα αγκίστρι, χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το καλάμι σας κάτω. Σχεδιάσαμε το Fish Dehooker με γνώμονα τη διατήρηση. Κατανοούμε τη σημασία της επιστροφής των ψαριών στο νερό όσο το δυνατόν γρηγορότερα, διατηρώντας ταυτόχρονα το πολύτιμο τρίχωμα slime πάνω στα ψάρια και όχι στη βάρκα και στα χέρια σας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο υγιή ψάρια που απελευθερώνονται, περισσότερος χρόνος για ψάρεμα (όχι απαγκίστρωση), πιο καθαρό σκάφος και στο τέλος της ημέρας, λιγότερα βοηθήματα για τα δάχτυλά σας.

Overboard Pro

Τι πρόβλημα λύνει αυτό το προϊόν;
Το Overboard Pro Mounted Fish Dehooker σάς επιτρέπει να απελευθερώνετε ή να κρατάτε τα ψάρια σας γρήγορα και εύκολα. Για τα ψάρια που απελευθερώνονται, τα επαναφέρει στο νερό όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κρατώντας το γλοιώδες τρίχωμα στο σώμα τους και όχι στο σκάφος ή στα χέρια σας. Η τοποθετημένη σχεδίαση επιτρέπει την απελευθέρωση των ψαριών σε λίγα δευτερόλεπτα, αυξάνοντας σημαντικά τον χρόνο που έχετε στο νερό και διατηρεί το σκάφος σας καθαρό στη διαδικασία.

Πώς συνειδητοποιήσατε αυτό το πρόβλημα;
«Η εμπειρία μου ως ισόβιος ψαράς με πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικά τουρνουά ψαρέματος και 25 χρόνια πλήρους απασχόλησης οδηγός τσάρτερ ψαρέματος και εμπορικός ψαράς, μου έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκομαι σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις και έχω συνειδητοποιήσει την ανάγκη για καλύτερο σύστημα απελευθέρωσης ψαριών», δήλωσε ο Brady Nelson της Overboard Technologies. «Τα πάντα, από τα αγκίστρια στα δάχτυλα μέχρι το τρύπημα από ψάρια, οι λογαριασμοί γιατρών, οι ακατάστατες βάρκες και κάποια θνησιμότητα από ψάρια, με ώθησαν να φέρω το Overboard Pro στην αγορά. Με όλες τις αλλαγές στον κόσμο σήμερα, η χρήση κάθε λεπτό του χρόνου σας στο νερό με σύνεση και η απελευθέρωση ανεπιθύμητων ψαριών χωρίς βλάβη, έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο τώρα από ποτέ. Είναι απλώς μια γενικά καλύτερη λύση», κατέληξε ο Nelson.

Ποια είναι η αγορά-στόχος για αυτό το προϊόν;
Το ανοξείδωτο Fish Dehooker μπορεί να τοποθετηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε οποιοδήποτε σκάφος/αλιευτικό σκάφος, αποβάθρα ή οπουδήποτε ψαρεύετε. Μπορεί να τοποθετηθεί χωνευτά και λειτουργεί για να κρατά τα ψάρια, να απελευθερώνει ψάρια ή να απομακρύνει καλά το ζωντανό δόλωμα στο δόλωμα σας. Έχουμε δει το Overboard Pro τοποθετημένο σε καπάκια σκαφών, καταστρώματα, δολώματα, κουτιά ψαριών, αποβάθρες και ψύκτες.

Τι είναι αξιοσημείωτο σχετικά με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται;
«Πολλοί πλοίαρχοι ναύλωσης πλήρους απασχόλησης συμφωνούν, ότι θα πιάσετε περισσότερα ψάρια σε λιγότερο χρόνο, ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, είτε πρόκειται για να κρατήσετε ψάρια, να απελευθερώσετε ψάρια ή για να πιάσετε ψάρια δολώματος», πρόσθεσε ο Nelson. „Το Overboard Pro Mounted Fish Dehooker θα μεγιστοποιήσει το χρόνο σας στο νερό απολαμβάνοντας τη μεγαλύτερη απόλαυση κάθε μέρα.“

Σε τι διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη λύση στην αγορά;
Αυτό που ξεχωρίζει το εργαλείο μας από όλα τα άλλα μηχανήματα αφαίρεσης αγκυλωτών ψαριών, πένσες και σχετικά εργαλεία στην αγορά είναι ότι είναι μόνιμα τοποθετημένο στο αλιευτικό σας σκάφος, στο σκάφος ή στην αποβάθρα σας. Ο κομψός σχεδιασμός χαμηλού προφίλ του το κρατά μακριά από τη μέση όταν δεν χρησιμοποιείται και δεν φεύγει ποτέ από αυτή τη θέση, πάντα έτοιμο για χρήση. Δες το σαν να είναι ένας πρώτος σύντροφος που πρέπει να πληρώσεις μόνο μία φορά. Όλα τα άλλα εργαλεία σας υπόκεινται σε απώλεια, λανθασμένη τοποθέτηση ή καταστροφή, αυτό το εργαλείο βρίσκεται πάντα εκεί που το βάζετε, λειτουργεί πάντα και είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα πράγματα στο σκάφος σας.

Ποια εμπόδια συναντήσατε στη διαδικασία Ε&Α;
«Δεν αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα στη διαδικασία Ε&Α. Θα έλεγα ότι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε ήταν στην κατασκευή και στους χρόνους παράδοσης λόγω της πανδημίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εκτός από αυτό είναι το πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος», πρόσθεσε ο Nelson. «Παράγαμε μερικά διαφορετικά πρωτότυπα, αλλά γενικά, ξέραμε την κατεύθυνση που ακολουθούσαμε από την αρχή και καταλήξαμε σε ένα καταπληκτικό προϊόν που θα διαρκέσει όσο έχετε το σκάφος σας».

Ποιες προσαρμογές είναι διαθέσιμες για την εξατομίκευση αυτού του προϊόντος;
Απλώς λειτουργεί, όπου κι αν ονειρεύεστε να τοποθετήσετε το Overboard Pro Fish Dehooker που λειτουργεί καλύτερα για τις ανάγκες σας, μπορεί να τοποθετηθεί εκεί. Έχουμε μερικά διαφορετικά μοντέλα για να διαλέξετε που θα καλύπτουν σχεδόν κάθε περίπτωση. Η βασική ομάδα των καπεταναίων μας και εγώ δοκιμάζουμε διάφορα πρωτότυπα εδώ και χρόνια και βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους να τα χρησιμοποιήσουμε. Είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία σε ένα αλιευτικό σκάφος σήμερα.

Πώς παραλήφθηκε το προϊόν;
Το προϊόν μας έγινε δεκτό καλά, οι πελάτες το λατρεύουν. Κυκλοφόρησε το προϊόν τον Ιανουάριο του 2022, έχουμε ήδη μερικές εταιρείες σκαφών να το εγκαταστήσουν στις κατασκευές τους. Έχουμε αξιοπρεπή ροή πωλήσεων μέσω της ιστοσελίδας μας https://overboardpro.com, καθώς και ορισμένα καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα. Οι καπετάνιοι του τσάρτερ επικοινώνησαν μαζί μας για να μας ενημερώσουν πόσο εύκολη κάναμε τη ζωή τους στο νερό πιάνοντας ψάρια με πολύ λιγότερο χειρισμό. Οι ψαράδες αναψυχής πηγαίνουν από ψάρια σε ψάρια πολύ πιο αποτελεσματικά κρατώντας αυτά που θέλουν και απελευθερώνοντας αυτά που θέλουν να πιάσουν μια άλλη μέρα.

Για να δείτε όλους τους νικητές του IBEX Innovation Award 2022, κάντε κλικ εδώ.