Συστήματα θαλάσσιας πρόωσης επόμενης γενιάς και το μονοπάτι προς τα εμπρός

Συστήματα θαλάσσιας πρόωσης επόμενης γενιάς και το μονοπάτι προς τα εμπρός

März 25, 2023 0 Von admin

Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτό το ηχογραφημένο διαδικτυακό σεμινάριο συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Μάθετε πώς η αλλαγή των πολιτικών για το κλίμα σε όλο τον κόσμο επηρεάζει τη βιομηχανία σκαφών αναψυχής και πώς ανταποκρίνεται η βιομηχανία. Αυτή η συζήτηση στο πάνελ παρουσιάζει ηγέτες της σκέψης σε όλο τον κλάδο που έχουν κάνει τα κύματα στην παραγωγή τεχνολογιών επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πρόωσης επόμενης γενιάς. Οι ομιλητές θα προσφέρουν μια εις βάθος ματιά και στρατηγική εικόνα γύρω από τις πραγματικότητες και τις επιπτώσεις της εφαρμογής τεχνολογιών επόμενης γενιάς στη βιομηχανία σκαφών αναψυχής και στον θαλάσσιο χώρο.

Παρουσιαστές

Πάτρικ Χαμπ

Πάτρικ Χαμπ

Τεχνικός σύμβουλος

ΙΚΟΜΙΑ

Ο Patrick Hemp είναι τεχνικός σύμβουλος για το International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA) και το IMEC από το 2013. Οι προηγούμενες θέσεις περιλαμβάνουν συντονιστή σχεδιασμού για την εταιρεία multihull, GUNBOAT και είναι απόφοιτος σχεδιασμού γιοτ από το The Landing School στο Maine, ΗΠΑ, έχοντας πέρασε πολλά χρόνια ως επαγγελματικό πλήρωμα σε ιδιόκτητα κλασικά ιστιοπλοϊκά γιοτ. Αυτή τη στιγμή ζει στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, όπου προσπαθεί να συμβαδίζει με τους γιους του σε όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τα θαλάσσια σπορ.

Jeff Wasil

Jeff Wasil

Διευθυντής Συμμόρφωσης Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας

NAMMA

Με εικοσαετή εμπειρία στη συμμόρφωση με τις εκπομπές ρύπων, ο Jeff Wasil ηγείται της παγκόσμιας ρυθμιστικής ανάπτυξης της ναυτιλίας και είναι βασικό μέλος των τεχνικών έργων της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Ο Jeff υπηρετεί ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ναυτικών Μηχανών του Διεθνούς Συμβουλίου Ενώσεων Ναυτιλιακής Βιομηχανίας (ICOMIA), Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του American Boat and Yacht Council (ABYC) και είναι μέλος του National Marine Manufacturers Association (NMMA) Engine Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Κατασκευαστών.

Σον Μαρέρο

Σον Μαρέρο

Chief Strategy Officer στο Correct Craft

Πρόεδρος στο Watershed, Ingenity και Osmosis

Callie Hoyt

Callie Hoyt

Διευθυντής Σχέσεων Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης

NAMMA

Η Callie αντιπροσωπεύει τη ναυτιλιακή βιομηχανία σε ομοσπονδιακό επίπεδο για τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία της αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών, της πρόσβασης στην αναψυχή, της βιωσιμότητας του κλίματος, του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της πολιτικής για τα καύσιμα. Έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη σύλληψη και την ανάπτυξη σημαντικών πολιτικών και στην παροχή εκστρατειών υπεράσπισης βάσει ζητημάτων. Προηγουμένως, η Callie διαχειριζόταν πολιτικές και κυβερνητικές υποθέσεις για το Συμβούλιο Βιομηχανίας Μοτοσικλετών. Ήρθε στον χώρο αναψυχής από τον τομέα των μεταφορών, προηγουμένως εργαζόταν στην Intelligent Transportation Society of America, υποστηρίζοντας την προηγμένη προσαρμογή των λύσεων έξυπνων επιφανειακών μεταφορών στην ομοσπονδιακή πολιτική μεταφορών. Εργάστηκε επίσης στην Trucking Alliance, έναν συνασπισμό εταιρειών μεταφοράς εμπορευμάτων και logistics με έδρα την Ουάσιγκτον, DC.