Προηγμένες σύνθετες λύσεις για προκλητικές θαλάσσιες εφαρμογές

Προηγμένες σύνθετες λύσεις για προκλητικές θαλάσσιες εφαρμογές

März 24, 2023 0 Von admin

IBEX 365 News

Μόνο από το Composites One

Θέλετε να βελτιώσετε την παραγωγή και να βελτιώσετε την ποιότητα των ανταλλακτικών, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Ή αντιμετωπίζετε μια απαιτητική εφαρμογή που δεν μπορεί να λυθεί με παραδοσιακά σύνθετα υλικά;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το Composites One.

Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων στη Βόρεια Αμερική για προηγμένους κατασκευαστές σύνθετων υλικών, η Composites One μπορεί να σας βοηθήσει με ό,τι χρειάζεστε. «Με το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προηγμένων πρώτων υλών και ειδικούς έμπειρους σε απαιτητικές εφαρμογές, είμαστε μοναδικά ικανοί να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν τους κατασκευαστές ναυτιλιακών να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν», δήλωσε η Marcy Offner, Διευθύντρια Marketing Communications, Composites One.

Αυτό το ευρύ χαρτοφυλάκιο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από προηγμένες ίνες και θερμοσκληρυνόμενα και θερμοπλαστικά συστήματα υψηλής απόδοσης, έως προεμποτίσματα, ειδικά υλικά πυρήνα, βοηθητικά προϊόντα και πολλά άλλα. Πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω του δικτύου της Composites One με περισσότερα από 39 κέντρα αποθήκευσης σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά, μαζί με τοπικές παραδόσεις μέσω του στόλου φορτηγών της εταιρείας, καθώς και τοπικές υπηρεσίες και αποθήκευση για μειωμένους χρόνους παράδοσης.

Η ομάδα Advanced Composites Team υποστηρίζει τους πελάτες με τη χρήση αυτών των προϊόντων – τεχνικοί εμπειρογνώμονες με εμπειρία στον πραγματικό κόσμο χρησιμοποιώντας τα προϊόντα υψηλής απόδοσης που προσφέρει η Composites One. Στην ομάδα βρίσκονται Advanced Composites Product Managers που ειδικεύονται σε εποξειδικές ρητίνες, prepreg, ανθρακονήματα, πυρήνα υψηλής απόδοσης και άλλες προηγμένες λύσεις σύνθετων υλικών, καθώς και Advanced Composites Sales Specialists γεωγραφικά τοποθετημένοι για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών όπου κι αν βρίσκονται.

Η ομάδα Advanced Composites της Composites One βοήθησε τους ναυτιλιακούς πελάτες να ενσωματώσουν κλειστή χύτευση και προηγμένη επεξεργασία για να απλοποιήσουν την κατασκευή και να βελτιώσουν την ποιότητα των ανταλλακτικών. Τους βοήθησαν επίσης να επωφεληθούν από πλεκτά γυάλινα υφάσματα, νέα υλικά πυρήνα, ρητίνη βινυλεστέρα και άλλες εξελίξεις που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και να βελτιώσουν τις διαδικασίες παραγωγής.

«Συνεργαζόμαστε επίσης με ναυτιλιακούς κατασκευαστές που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν προηγμένα σύνθετα υλικά όπως ανθρακονήματα, Kevlar, prepreg και εποξειδικές ρητίνες, τα οποία παρέχουν πλεονεκτήματα δομής, σχεδιασμού και απόδοσης έναντι των παραδοσιακών σύνθετων προϊόντων», δήλωσε ο Offner.

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Με τις εξελίξεις και τις εφαρμογές νέων προϊόντων σε άνοδο, η ομάδα Advanced Composites της Composites One ανυπομονεί να βοηθήσει τη ναυτιλιακή βιομηχανία να ξεπεράσει όποιες περίπλοκες προκλήσεις αντιμετωπίζει, τώρα και στο μέλλον.

Για να μάθετε τι μπορεί να κάνει η Ομάδα Advanced Composites για εσάς, μεταβείτε στη διεύθυνση www.compositesone.com.