Πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε για πρώτη φορά μητέρες – Φροντίδα πριν από τη σύλληψη

Πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε για πρώτη φορά μητέρες – Φροντίδα πριν από τη σύλληψη

Februar 16, 2022 0 Von admin

Η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη και μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να γίνουν περίπλοκα, γι‘ αυτό οι μητέρες που πρωτοεμφανίζονται πρέπει να βεβαιωθούν ότι κάνουν τα πάντα με τον σωστό τρόπο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε αυτό το ιστολόγιο, έχουμε παραθέσει μερικά από τα πολλά πράγματα που πρέπει να αποφεύγουν οι μητέρες που πρωτοεμφανίζονται για να κάνουν την εγκυμοσύνη τους καλύτερη και πολύ πιο εύκολη.

φροντίδα πριν από τη σύλληψη

5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγουν να κάνουν οι μητέρες για πρώτη φορά

Εάν είστε έγκυος ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε φάρμακα με κανέναν τρόπο. Θυμηθείτε, τα ναρκωτικά μπορούν να επηρεάσουν εσάς και το μωρό σας ταυτόχρονα, γι‘ αυτό προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε βοήθεια για να απαλλαγείτε από τον εθισμό που έχετε εάν σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος ή εάν είστε έγκυος.

  • Μη γυμναστική σε καθημερινή βάση

Η τακτική άσκηση όταν είστε έγκυος είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να κάνετε, δεδομένου ότι μπορεί να σας κρατήσει υγιείς, μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα και μπορεί να σας επιτρέψει να κρατήσετε μακριά πολλά προβλήματα. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να περπατάτε δύο φορές την ημέρα και βεβαιωθείτε ότι δεν καταπονείστε υπερβολικά όταν προσπαθείτε να παραμείνετε δραστήριοι.

  • Δεν ελέγχεται από γιατρό

Όταν είστε έγκυος, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υποβάλλεστε σε έλεγχο από γιατρό. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά πολλά προβλήματα και θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές σας να έχετε έναν υγιή τοκετό ή μια υγιή εγκυμοσύνη. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχεστε συνεχώς και δεν χάνετε καμία ημερομηνία.

Εάν αγχώνεστε πολύ, θέλετε να σταματήσετε γιατί επηρεάζετε τον εαυτό σας και το μωρό σας ταυτόχρονα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα υγείας, θέλετε να λάβετε επαγγελματική βοήθεια, ώστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αναρρώσει από τα προβλήματα και τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αποφύγετε είναι να μην τρώτε σωστά. Θυμηθείτε, χωρίς σωστή τροφή, το μωρό σας θα υποφέρει πολύ και το ίδιο θα υποφέρετε και εσείς, γι‘ αυτό προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι τρώτε σωστά, αποφεύγετε το κακό φαγητό και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να φάτε κάτι που θα βοηθούσε το σώμα σας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

Πιστεύετε ότι παραλείψαμε κάτι σημαντικό σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να αποφύγουν οι μητέρες για πρώτη φορά; Ενημερώστε μας τι χάσαμε αφήνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα σχολίων!