Πεζοπορία Twin Sisters Peak – Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain, Κολοράντο

Πεζοπορία Twin Sisters Peak – Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain, Κολοράντο

Juli 12, 2022 0 Von admin

Το Twin Sisters Peak είναι μια κορυφή 11.428 ποδιών που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain. Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες απόψεις της κορυφής Longs, καθώς και θέα προς τα ανατολικά. Αυτή η πεζοπορία μεσαίου επιπέδου έχει πολλά ταξίδια και διαθέτει ένα καλά διατηρημένο μονοπάτι. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Γρήγορη πλοήγηση:
Χάρτης διαδρομής | Μονοπάτια | Πεζοπορία το χειμώνα | Κατασκήνωση | Κατευθύνσεις | Εικόνες

Δυσκολία – Ενδιάμεσος
Απόσταση – 7,28 μίλια μετ‘ επιστροφής (11,72 χλμ.)
Υψος – 11.428 πόδια (3483,25 μ.)
Κέρδος ανύψωσης – 2.414 πόδια (3483,25 μ.)
Διάρκεια – 6 έως 7 ώρες (ώρα κράτησης)
Τοποθεσία Trailhead – Twin Sisters Trailhead – 9.137 πόδια (κατευθύνσεις παρακάτω)
Σκύλοι – Δεν επιτρέπεται

Ανάγκη γνώσης πληροφοριών

  • Αυτή η πεζοπορία βρίσκεται εντός του Εθνικού Πάρκου Rocky Mountain, ωστόσο δεν χρειάζεστε πάσο για να μπείτε, καθώς αυτό δεν σας οδηγεί από μια πύλη εισόδου.
  • Υπάρχει ένα πάρκινγκ από κάτω, και υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης πιο πάνω στο δρόμο που γεμίζει γρήγορα. Να είστε προετοιμασμένοι για τη μεγαλύτερη εκδοχή της πεζοπορίας, εκτός εάν σκοπεύετε να φτάσετε νωρίς. (Αυτό ως επιπλέον 0,25 μίλια ανά κατεύθυνση και περίπου 182 κάθετα πόδια).
  • Ο επιπλέον χώρος στάθμευσης είναι κατά μήκος της δεξιάς πλευράς του δρόμου με κατεύθυνση προς την κεφαλή του μονοπατιού. Υπάρχουν πινακίδες που επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν ζώνες στάθμευσης, γι‘ αυτό απλά δώστε προσοχή σε αυτές ή σταθμεύστε στην κάτω κεφαλή του μονοπατιού που βρίσκεται ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο.
  • Τα σκυλιά δεν επιτρέπονται στο RMNP και επομένως δεν επιτρέπονται στο Twin Sisters Peak.

Χάρτης διαδρομής

Χάρτης διαδρομής Twin Sisters Peaks

Διαδρομές

Μονοπάτι Twin Sisters From The Bottom – 7,28 μίλια (11,72 km) – 2.414 πόδια υψόμετρο (3483,25 m) μετ‘ επιστροφής

Το μόνο κοινό μονοπάτι προς τα Twin Sisters είναι από το Twin Sisters Trailhead. Υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο. Η πεζοπορία από εδώ είναι απλά. Οι πεζοπόροι περπατούν στο δρόμο μέχρι να φτάσουν στη σήμανση που σηματοδοτεί την έναρξη του μονοπατιού Twin Sisters. Αυτός ο δρόμος είναι επιπλέον 0,25 μίλια ανά κατεύθυνση και περίπου 182 κάθετα πόδια).

Μόλις φτάσουν στην κορυφή του μονοπατιού, οι πεζοπόροι απλώς ακολουθούν το καλοταξιδεμένο, καλά συντηρημένο και καλά σηματοδοτημένο μονοπάτι προς τα πάνω. Το μονοπάτι παρουσιάζει κυρίως σταδιακά και σταθερά κέρδη στο μεγαλύτερο μέρος της πεζοπορίας. Οι πεζοπόροι απλώς ακολουθούν αυτό το μονοπάτι σε μια μικρή δομή κοντά στην κορυφή, όπου μπορούν να συνδεθούν με το τελευταίο τμήμα του μονοπατιού προς την κορυφή.

Μονοπάτι Twin Sisters From The Upper Trailhead – 7,03 μίλια (11,31 χλμ.) – 2232 πόδια Elevation Gain (680,31 m) μετ‘ επιστροφής

Εάν μπορείτε να συνεχίσετε μέχρι το δρόμο και να έχετε το μικρό χώρο στάθμευσης όπου το επιτρέπουν οι πινακίδες, οι πεζοπόροι μπορούν να εξοικονομήσουν μερικά χιλιόμετρα και υψόμετρο. Αυτή είναι η ίδια διαδρομή με την παραπάνω εκτός από την παράκαμψη του δρόμου.

Πεζοπορία το χειμώνα

Αυτή είναι μια φανταστική επιλογή χειμερινής πεζοπορίας. Το μονοπάτι είναι ανοιχτό το χειμώνα. Οι πεζοπόροι θα πρέπει να φέρουν έλξη ποδιών (μικροακίδες) για να διατηρούν σταθερή βάση σε συνθήκες χιονιού και παγετού. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα χιονοπέδιλα μπορεί να είναι απαραίτητα. Αυτό το μονοπάτι ταξιδεύει καλά τον χειμώνα.

Πληροφορίες Κάμπινγκ

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη πεζοπορία για την οποία οι άνθρωποι κατασκηνώνουν κοντά στο μονοπάτι. Οι πεζοπόροι μπορούσαν να επιλέξουν να μείνουν στο Longs Peak Campground για να ξεκινήσουν νωρίς το πρωί. Πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εδώ. Επιπλέον, η πόλη Estes έχει πολλά καταλύματα.

Καιρός

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή:

Allen Park, CO

Απόψε

Βροχές και καταιγίδες. Συννεφιά, με χαμηλή γύρω στα 39. Νότιος άνεμος περίπου 7 mph. Η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι 90%. Πιθανές νέες βροχοπτώσεις μεταξύ ενός τετάρτου και μισής ίντσας.

Πέμπτη

Πιθανές βροχές πριν το μεσημέρι και στη συνέχεια βροχές και καταιγίδες. Νεφώσεις, με υψηλή θερμοκρασία κοντά στα 56. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 με 10 mph, με ριπές έως και 16 mph. Η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι 70%. Οι νέες βροχοπτώσεις είναι πιθανές λιγότερο από το ένα δέκατο της ίντσας.

Πέμπτη βράδυ

Λίγη πιθανότητα για βροχές και καταιγίδες πριν τα μεσάνυχτα. Μερικώς νεφελώδης, με χαμηλή περίπου 38. Δυτικός άνεμος 10 με 17 mph, με ριπές έως και 28 mph. Η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι 20%.

Παρασκευή

Ηλιοφάνεια, με υψηλό κοντά στα 59. Δυτικός άνεμος 16 έως 32 mph, με ριπές έως και 45 mph.

Το βράδυ της Παρασκευής

Αίθριος, με χαμηλή περίπου 37. Δυτικός άνεμος 12 με 16 mph, με ριπές έως και 25 mph.

Σάββατο

Ηλιόλουστη, με υψηλό κοντά στους 62.

Το βράδυ του Σαββάτου

Αίθριος, με χαμηλό περίπου 35.

Κατευθύνσεις

Οδηγίες προς το Twin Sisters Peaks Trailhead:

Δεν υπάρχει χρέωση ημερήσιας στάθμευσης για πεζοπορία εδώ.

Πρόσθετες εικόνες

Θέα στο Longs Peak στο μονοπάτι Twin Sisters Peak Twin Sisters Peak Trailhead Twin Sisters Peaks Upper Trailhead

Μαξ Ντε Μαρέ

Μαξ Ντε Μαρέ

Ο Max DesMarais είναι ο ιδρυτής του Hiking & Fishing. Έχει πάθος για την ύπαιθρο και κάνει την υπαίθρια εκπαίδευση και περιπέτεια πιο προσιτή. Ο Max είναι δημοσιευμένος συγγραφέας για διάφορους ιστοτόπους εξωτερικού χώρου και μάρκετινγκ. Είναι έμπειρος πεζοπόρος, ταξιδιώτης, fly fisherman, trail runner και περνά τον ελεύθερο χρόνο του στην ύπαιθρο. Αυτές οι περιπέτειες του επιτρέπουν να δοκιμάσει τον εξοπλισμό, να μάθει νέες δεξιότητες και να βιώσει νέα μέρη, ώστε να μπορεί να εκπαιδεύσει άλλους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτόν εδώ: hikingandfishing/about