Πεζοπορία στο σαλόνι: Σολτ Λέικ Σίτι, Γιούτα

Πεζοπορία στο σαλόνι: Σολτ Λέικ Σίτι, Γιούτα

Mai 2, 2022 0 Von admin

Η πεζοπορία στο σαλόνι στο Σολτ Λέικ Σίτι Γιούτα είναι μια εύκολα προσβάσιμη πεζοπορία σε μονοπάτια που ταξιδεύουν καλά που οδηγεί τους πεζοπόρους γρήγορα σε απίστευτη θέα στο Σολτ Λέικ Σίτι και στα γύρω βουνά. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Απόσταση – 2,46 μίλια μετ‘ επιστροφής (3,96 χλμ.)
Υψος – 6.027 πόδια (1837,03 μ.)
Κέρδος υψομέτρου – 1.030 πόδια (313,94 μέτρα)
Διάρκεια – 1,5-2 ώρες
Δυσκολία – Ενδιάμεσος
Τοποθεσία Trailhead – Colorow Road, Salt Lake City (Οδηγίες παρακάτω)

Γρήγορη πλοήγηση:
Διαδρομές | Χάρτης διαδρομής | Πληροφορίες Καταλύματος | Καιρός | Κατευθύνσεις | Εικόνες

Ανάγκη γνώσης πληροφοριών

   • Σε αυτήν την πεζοπορία επιτρέπονται σκύλοι.
   • Αυτό το μονοπάτι είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αλλά τα microspikes συνιστώνται ιδιαίτερα το χειμώνα.
   • Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη πεζοπορία στο ηλιοβασίλεμα (οπότε φροντίστε να φέρετε τον προβολέα σας)
   • Το σαλόνι πήρε το όνομά του για μερικούς σπουδαίους λόγους, ο πιο προφανής είναι οι βράχοι που στοιβάζονται παντού δημιουργώντας μια εμπειρία σαν καναπέ. Εκτός από αυτό, πεζοπορείται συνεχώς από τους ντόπιους και θα βρείτε κάποιον στο μονοπάτι σχεδόν οποιαδήποτε μέρα, οποιαδήποτε στιγμή. Είναι πραγματικά ένας κοινός χώρος για πολλούς Salt Lakers και μπορείτε συχνά να συνομιλείτε με αγνώστους στο μονοπάτι ή να κάθεστε στο σαλόνι.
   • Ο δρόμος δίπλα στην κορυφή του μονοπατιού έχει δωρεάν χώρο στάθμευσης, και αν έχετε πολλά σημεία, απλώς συνεχίστε τον δρόμο παρακάτω για να βρείτε περισσότερα σημεία.
   • Το μονοπάτι δεν έχει καλή σήμανση, επομένως κατεβάστε ένα κομμάτι στο τηλέφωνό σας, ετοιμάστε έναν χάρτη ή απλά να είστε έτοιμοι να ρωτήσετε έναν ντόπιο που θα είναι αναπόφευκτα εκεί. Υπάρχουν πολλά μικρότερα μονοπάτια εδώ, και αυτό είναι το πιο πολυταξιδεμένο που οδηγεί στους λόφους.

Επιλογές διαδρομής πεζοπορίας

Υπάρχει πραγματικά μόνο μία κοινή και προτεινόμενη διαδρομή μέχρι το Σαλόνι, και αυτή είναι μέσω του Μονοπατιού του Σαλονιού. Υπάρχουν μονοπάτια που είναι ανώνυμα μονοπάτια που κατευθύνονται προς το σαλόνι, αλλά συνιστάται να παραμείνετε στο κύριο μονοπάτι καθώς είναι η πιο καλά διατηρημένη επιλογή μονοπατιού.

The Living Room Trail | 2,46 μίλια μετ‘ επιστροφής (3,96 χλμ.) – Ανύψωση υψομέτρου 1.030 πόδια (313,94 μέτρα)

Οι πεζοπόροι ξεκινούν κατά μήκος της οδού Colorow και κατευθύνονται προς τα πάνω. Υπάρχουν μερικά διαφορετικά μονοπάτια, όλα από τα οποία μπορεί να ακολουθήσει ο πεζοπόρος, και όλα τελικά συγκλίνουν στο πολύ μεγάλο και πολύ προφανές μονοπάτι Bonneville Shoreline Trail. Από εδώ, οι πεζοπόροι βασικά διασχίζουν αυτό το μονοπάτι και θα βρουν μερικές ταξιδεμένες διαδρομές που θα σας μεταφέρουν και θα συγκλίνουν με το μονοπάτι του καθιστικού. Μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο λόγω τόσων μικρών μονοπατιών από ανθρώπους που ταξιδεύουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά αν προκύψει οποιαδήποτε σύγχυση, απλώς ρωτήστε κάποιον κοντά.

Προσθήκη στην πεζοπορία για μεγαλύτερη θέα και λιγότερους ανθρώπους

Ο πεζοπόρος έχει επίσης την επιλογή να χτυπήσει το σαλόνι και να συνεχίσει την πεζοπορία κατά μήκος της κορυφογραμμής (ένα μονοπάτι χωρίς όνομα) πιο πέρα ​​από το σαλόνι. Έχει αρκετά ταξίδια και θα περάσετε από άλλες καρέκλες και μίνι σαλόνια στην πορεία πριν φτάσετε τελικά σε μια απολύτως εκπληκτική θέα. Αυτό το τμήμα του μονοπατιού είναι αρκετά απότομο και έχει λίγο πιο σκληρό έδαφος, επομένως συνιστάται μόνο για πεζοπόρους με λίγη περισσότερη εμπειρία.

Αυτή η προσθήκη είναι περίπου 0,7 μίλια και 600 πόδια ψηλότερα από το σαλόνι, αλλά είναι πολύ λιγότερο ταξιδιωτικό. Η θέα είναι απίστευτη (δείτε παρακάτω).

Πεζοπορία στο σαλόνι το χειμώνα

Αυτή η πεζοπορία είναι προσβάσιμη το χειμώνα, αλλά η έλξη με τη μορφή μικροακίδων θα πρέπει να επιτευχθεί λόγω παγετώνων.

Χάρτης διαδρομής

Χάρτης διαδρομής πεζοπορίας στο σαλόνι

Προφίλ υψομετρικής πεζοπορίας σαλονιού

Πληροφορίες Καταλύματος

Αυτή η πεζοπορία βρίσκεται στο βόρειο άκρο του Σολτ Λέικ Σίτι, καθιστώντας το σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από σχεδόν οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή AirBnb στην πόλη. Θα βρείτε ακόμη και ανθρώπους να τρέχουν στο μονοπάτι και να τρέχουν μέχρι το σαλόνι από τα σπίτια τους στο Salt Lake.

Τρέχουσες καιρικές συνθήκες:

Ακολουθεί η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγξετε τον τοπικό καιρό το πρωί της πεζοπορίας σας.

Emigration Canyon, UT

Διανυκτέρευση

Πιθανότητα για βροχές και καταιγίδες. Κυρίως συννεφιά. Χαμηλός γύρω στους 55, με τη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 58 περίπου τη νύχτα. Νότιος άνεμος περίπου 15 mph. Η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι 40%.

Πέμπτη

Πιθανότητα για βροχές και καταιγίδες πριν το μεσημέρι. Κυρίως ηλιοφάνεια, με υψηλό κοντά στα 68. Δυτικός νοτιοδυτικός άνεμος 8 με 14 mph. Η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι 30%.

Πέμπτη βράδυ

Αίθριος, με χαμηλή περίπου 51. Βορειοανατολικός άνεμος 6 με 10 mph.

Παρασκευή

Ηλιοφάνεια, με υψηλό κοντά στα 70. Νοτιοδυτικός άνεμος περίπου 7 mph.

Το βράδυ της Παρασκευής

Αίθριος, με χαμηλή περίπου 52. Βορειοανατολικός άνεμος γύρω στα 8 mph.

Σάββατο

Ηλιοφάνεια, με υψηλό κοντά στους 75.

Το βράδυ του Σαββάτου

Αίθριος, με χαμηλό περίπου 52.

Οδηγίες & Χώρος στάθμευσης

Οδηγίες προς το προορισμό Main Trailhead. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν κατά μήκος του δρόμου.

Πρόσθετες εικόνες

Οι πεζοπόροι μπορούν να παρακολουθήσουν αεροπλάνα να απογειώνονται και να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Salt Lake με απίστευτη θέα

Οι πεζοπόροι μπορούν να παρακολουθήσουν αεροπλάνα να απογειώνονται και να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Salt Lake με απίστευτη θέα

Θέα κατά μήκος του μονοπατιού του σαλονιού

Θέα κατά μήκος του μονοπατιού του σαλονιού

Μαξ Ντε Μαρέ

Μαξ Ντε Μαρέ

Ο Max DesMarais είναι ο ιδρυτής του Hiking & Fishing. Έχει πάθος για την ύπαιθρο και κάνει την υπαίθρια εκπαίδευση και περιπέτεια πιο προσιτή. Ο Max είναι δημοσιευμένος συγγραφέας για διάφορους ιστοτόπους εξωτερικού χώρου και μάρκετινγκ. Είναι έμπειρος πεζοπόρος, ταξιδιώτης, fly fisherman, trail runner και περνά τον ελεύθερο χρόνο του στην ύπαιθρο. Αυτές οι περιπέτειες του επιτρέπουν να δοκιμάσει τον εξοπλισμό, να μάθει νέες δεξιότητες και να βιώσει νέα μέρη, ώστε να μπορεί να εκπαιδεύσει άλλους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτόν εδώ: πεζοπορία και ψάρεμα/περίπου