Πεζοπορία στη γέφυρα του διαβόλου, Sedona AZ

Πεζοπορία στη γέφυρα του διαβόλου, Sedona AZ

Mai 23, 2022 0 Von admin

Το Devil’s Bridge είναι μια εύκολη οικογενειακή πεζοπορία που βρίσκεται στη Sedona της Αριζόνα. Διαθέτει μια εκπληκτική αψίδα στην οποία μπορούν να σταθούν οι πεζοπόροι, κόκκινο πανέμορφο βράχο και τοπίο ερήμου που κόβει την ανάσα. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μονοπάτια στη Σεντόνα, επομένως όλες τις εποχές, περιμένετε σημαντική κίνηση στα μονοπάτια. Η καμάρα έχει ύψος 54 πόδια, μήκος 45 πόδια και πλάτος περίπου 5 πόδια. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε πεζοπορία στη Γέφυρα του Διαβόλου.

Γρήγορη πλοήγηση:
Επιλογές διαδρομής | Χάρτης διαδρομής | Πεζοπορία το χειμώνα | Οδηγίες & Χώρος στάθμευσης | Τρέχον Καιρός | Εικόνες

Δυσκολία – Ανετα
Απόσταση – 2 (3,22 χλμ.)
Κέρδος υψομέτρου – 400 πόδια (121,9 μέτρα)
Διάρκεια – 2-4 ώρες (ώρα κράτησης)
Εποχές – Όλο το χρόνο (χρειάζεται προσοχή το χειμώνα)
Τοποθεσία Trailhead – Devil’s Bridge Trailhead ή Mescal Trailhead

Μονοπάτια

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να φτάσετε στη Γέφυρα του Διαβόλου για πεζοπόρους. Η συντομότερη και ευκολότερη διαδρομή απαιτεί ένα όχημα 4WD για να μεταφέρει τους πεζοπόρους σε έναν πολύ ανώμαλο δρόμο. Το χειμώνα, όταν αυτός ο δρόμος είναι κλειστός, οι πεζοπόροι θα προσθέσουν επιπλέον 2,2 μίλια μετ‘ επιστροφής για να περπατήσουν κατά μήκος αυτού του δρόμου. Μια εναλλακτική διαδρομή από το μονοπάτι Mescal είναι επίσης κοινή. Καθεμία από αυτές τις διαδρομές περιγράφεται παρακάτω, μαζί με οδηγίες προς την κορυφή του μονοπατιού.

Devil’s Bridge Trailhead (4wd) | 2 μίλια μετ‘ επιστροφής | Ανύψωση 400 πόδια

Αυτή είναι η πιο κοινή διαδρομή μέχρι τη Γέφυρα του Διαβόλου. Αφού ξεκινήσουν στο Devil’s Bridge Trailhead, οι πεζοπόροι θα αρχίσουν να κερδίζουν σταθερά υψόμετρο σε ένα πολύ καλά ταξιδεμένο και φαρδύ χωματόδρομο. Αυτό το μονοπάτι είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθεί λόγω πινακίδων και μεγάλης κίνησης με τα πόδια. Το μονοπάτι παραμένει σχετικά επίπεδο και απλό μέχρι το τελευταίο δέκατο του μιλίου.

Το τελευταίο δέκατο του μιλίου διαθέτει ένα πολύ πιο απότομο τμήμα μονοπατιού. Ευτυχώς, οι βράχοι έχουν τοποθετηθεί όμορφα για να δημιουργήσουν υπέροχα σκαλοπάτια για εύκολη πρόσβαση στα απότομα τμήματα. Τους χειμερινούς μήνες ή τις υγρές συνθήκες, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή εδώ.

Μόλις ανέβουν πέρα ​​από το τελευταίο απότομο τμήμα, οι πεζοπόροι θα βρεθούν στη Γέφυρα του Διαβόλου (1 μίλι στην πεζοπορία) όπου πιθανότατα θα υπάρχει μια γραμμή για να σταθεί στην κορυφή της γέφυρας για μια εκπληκτική εικόνα. Το τμήμα του μονοπατιού εδώ δεν περιέχει καμία προστασία κοντά στις αποβολές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εδώ, καθώς μια πτώση μπορεί να είναι θανατηφόρα. Αν και πρόκειται για μια πεζοπορία φιλική προς την οικογένεια, πρέπει πάντα να δίνετε προσοχή κοντά σε μεγάλες απογειώσεις, όπως αυτές σε αυτήν την πεζοπορία.

Devil’s Bridge Trailhead – Dry Creek Vista (2wd / Winter) | 4,4 μίλια μετ‘ επιστροφής | Ανύψωση 500 πόδια

Αυτή είναι ακριβώς η ίδια διαδρομή όπως περιγράφηκε παραπάνω, αλλά οι πεζοπόροι θα σταθμεύσουν στο πάρκινγκ Dry Creek Vista (οδηγίες παρακάτω). Από εδώ, θα πεζοπορήσουν 1,2 μίλια κατά μήκος του χωματόδρομου 4wd μέχρι εκεί που βρίσκεται το Devil’s Bridge Trailhead.

Mescal Trailhead – Chuck Wagon Trail | 4,2 μίλια μετ‘ επιστροφής | Ανύψωση 500 πόδια | Τάξη 2

Το Mescal Trailhead είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους χειμερινούς μήνες ή όταν οι πεζοπόροι δεν έχουν οχήματα 4wd. Αυτό το μονοπάτι είναι λιγότερο διακινούμενο από τα άλλα (αν και εξακολουθεί να είναι πολύ εμπορευμένο) καθιστώντας το έναν εξαιρετικό τρόπο για να αποφύγετε τα χειρότερα από τα πλήθη.

Το μονοπάτι Mescal φέρνει τους πεζοπόρους στο μονοπάτι της γέφυρας του διαβόλου, όπου η πεζοπορία είναι ίδια με αυτή που περιγράφεται παραπάνω. Το μονοπάτι Mescal είναι επίσης μονοπάτι ορεινής ποδηλασίας, επομένως σε αυτό το τμήμα του μονοπατιού, οι πεζοπόροι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τους ποδηλάτες.

Μόνο σε μικρή απόσταση μετά το μονοπάτι, οι πεζοπόροι θα φτάσουν σε μια διασταύρωση για το μονοπάτι Chuck Wagon Trail που έχει καλή σήμανση. Οι πεζοπόροι πρέπει να αντέχουν ακριβώς στο μονοπάτι Chuck Wagon προς τη Γέφυρα του Διαβόλου.

Μόλις ένα μίλι στην πεζοπορία, οι πεζοπόροι θα φτάσουν στη διασταύρωση του Vultee Arch Road και του Chuck Wagon Trail. Αυτή η διασταύρωση βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το χωματόδρομο από το Devil’s Bridge Trailhead. Από εδώ, η πεζοπορία συνεχίζεται όπως περιγράφεται παραπάνω από το Devil’s Bridge Trailhead.

Χάρτης διαδρομής

Χάρτης διαδρομής της γέφυρας του διαβόλου

Πεζοπορία το χειμώνα

Το χειμώνα, ο δρόμος προς το Devil’s Bridge Trailhead είναι κλειστός για οχήματα, επομένως οι πεζοπόροι θα πρέπει να σταθμεύσουν στο πάρκινγκ Dry Creek Vista (οδηγίες παρακάτω). Αυτό κάνει αυτή την πεζοπορία 4,4 μίλια μετ‘ επιστροφής (περιγραφή διαδρομής παραπάνω).

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί εδώ ότι αυτό το μονοπάτι εξακολουθεί να είναι δημοφιλές τους χειμερινούς μήνες και μπορεί να είναι ολισθηρό ή καλυμμένο με πάγο. Μπορεί να είναι ωφέλιμο να φέρετε μικροακίδες ή κάποιο είδος έλξης κατά τους χειμερινούς μήνες. Υπάρχουν τμήματα του μονοπατιού κοντά στη γέφυρα του Διαβόλου όπου η έλξη θα κάνει την πεζοπορία πολύ πιο ασφαλή.

Συνολικά, αυτή είναι μια μεγάλη πεζοπορία όλες τις εποχές. Όταν συσσωρεύεται χιόνι, το μονοπάτι είναι απολύτως όμορφο.

Οδηγίες & Χώρος στάθμευσης

Devil’s Bridge Trailhead (Απλώς συνεχίστε στο χωματόδρομο για να φτάσετε στο ανώτερο μονοπάτι 4wd)

Mescal Trailhead

Τι ύψος έχει η Γέφυρα του Διαβόλου;

Η γέφυρα του διαβόλου έχει ύψος περίπου 54 πόδια, πλάτος 5 πόδια και μήκος 45 πόδια.

Τρέχουσες καιρικές συνθήκες

Ακολουθεί αναλυτική πρόβλεψη για τις επόμενες 4 ημέρες.

Sedona, AZ

Απόψε

Πιθανότητα βροχοπτώσεων πριν από τη 01:00, μετά πιθανότητα βροχών και καταιγίδων. Κυρίως νεφελώδης, με χαμηλή περίπου 62. Νοτιοανατολικός άνεμος περίπου 7 mph. Η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι 50%.

Πέμπτη

Διάσπαρτες βροχές πριν τις 11 π.μ., στη συνέχεια βροχές και καταιγίδες πιθανώς μεταξύ 11 π.μ. και 5 μ.μ. Κυρίως συννεφιά. Υψηλό κοντά στους 78, με τη θερμοκρασία να πέφτει γύρω στους 70 το απόγευμα. Νότιος άνεμος 3 έως 8 mph, με ριπές έως και 16 mph. Η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι 70%.

Πέμπτη βράδυ

Κυρίως αίθριος, με χαμηλή περίπου 59. Βορειοανατολικός άνεμος 6 με 10 mph.

Παρασκευή

Μεμονωμένες βροχές μεταξύ 11 π.μ. και 2 μ.μ., στη συνέχεια μικρή πιθανότητα για βροχές και καταιγίδες μεταξύ 2 μ.μ. Κυρίως ηλιοφάνεια, με υψηλό κοντά στα 84. Νότιος άνεμος 3 με 9 mph. Η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι 20%.

Το βράδυ της Παρασκευής

Κυρίως αίθριος, με χαμηλή περίπου 60. Βόρειος άνεμος 5 με 10 mph.

Σάββατο

Ηλιοφάνεια, με υψηλό κοντά στα 85. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 9 mph.

Το βράδυ του Σαββάτου

Κυρίως αίθριος, με χαμηλή περίπου 60. Βόρειος άνεμος περίπου 8 mph.

Πρόσθετες εικόνες

Θέα πεζοπορίας στη γέφυρα του διαβόλου

Θέα πεζοπορίας στη γέφυρα του διαβόλου

Θέα στο μονοπάτι της Γέφυρας του Διαβόλου

Θέα στο μονοπάτι της Γέφυρας του Διαβόλου

Red Rocks στη Sedona, AZ

Θέα σε κόκκινους βράχους κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας