Ο ιός της αλήθειας — Kim Anami

Ο ιός της αλήθειας — Kim Anami

Februar 1, 2023 0 Von admin
8 13

Ο ιός της αλήθειας

Θα το πιάσεις; Είναι εξαιρετικά μεταδοτικό.

Αυτό που ήθελα να κάνω Αυτό podcast, είναι να συγκεντρώσει μια σειρά θεμάτων που έχουν αναδυθεί τους τελευταίους έξι μήνες, και πολύ πριν από αυτό, και να τα συνδυάσει όλα μαζί.

Υπάρχει μια αφήγηση στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι, που γεμίζει τίτλους των μέσων ενημέρωσης και το μυαλό των ανθρώπων.

Και τότε υπάρχουν πολλά βαθύτερα μηνύματα που γεμίζουν το υποσυνείδητο των ανθρώπων ταυτόχρονα, που είναι δυνητικά ακόμη πιο επιζήμια.

Ο Bruce LIpton, στο έργο του, μιλά για το πώς το 90% αυτών που κάνουμε και πώς ανταποκρινόμαστε προέρχεται από το υποσυνείδητό μας.

Μόνο το 10% είναι συνειδητό.

Γνωρίζοντας, ας δούμε πολλά από τα υποσυνείδητα μηνύματα, τον προγραμματισμό και τους συμβολισμούς που έχουμε δει για το καλύτερο μέρος αυτού του έτους.

Γιατί είναι πολλά —ας πούμε κατά 90%— που μας λείπουν εδώ.

Ακούστε το σημερινό επεισόδιο όπου θα καλύψω:

– Λογοκρισία

– «Κοινωνική απόσταση» και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς

– Η ασυλία της κοινότητας

– Η σημασία της επίθεσης στην αναπνοή. Η αναπνοή μας είναι η ζωτική μας δύναμη, η θεϊκή μας «έμπνευση». Ποιο είναι το πνευματικό νόημα αυτού;
– Πώς η Θεωρία Μικροβίων διαιωνίζει «εμείς εναντίον τους»

– Corona, το τσάκρα του στέμματος σας και να γίνετε βασιλιάδες και βασίλισσες

Ακούστε τώρα το επεισόδιο:

Ή κατεβάστε και ακούστε εν κινήσει:

Σε αυτό το επεισόδιο, αναφέρω την ομάδα Telegram που ξεκίνησα: Anami Sacred Samurais:

https://t.me/AnamiSacredSamurais

Αυτός είναι ένας χώρος που πρέπει να έρθει για όποιον αμφισβητεί την κυρίαρχη αφήγηση της ημέρας, αναζητώντας την αλήθεια και την έμπνευση. Αυτό θα είναι μια μισή απόκλιση από το κανονικό περιεχόμενό μου, το οποίο μπορείτε να βρείτε πάντα στον ιστότοπό μου, στο podcast και στον λογαριασμό μου στο Instagram.

Για να εγγραφείτε, κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Telegram στο τηλέφωνό σας και αναζητήστε το „Anami Sacred Samurais“ και εγγραφείτε.

Μπορεί να θέλετε να ακούσετε πρώτα το σημερινό επεισόδιο για να δείτε αν είναι για εσάς!

Kxx