Νέος Κόσμος OR-GASM — Kim Anami

Νέος Κόσμος OR-GASM — Kim Anami

Januar 29, 2023 0 Von admin
1 7

Νέος Κόσμος OR-GASM

Τι δημιουργείτε;

Καλώς ήρθατε στην τρίτη σεζόν του Orgasmic Enlightenment Podcast!

Σκέφτηκα ότι θα ξεκινούσαμε τα πράγματα με λίγη έμπνευση από το New World Or-gasm.

Το έτος 2020, έχουμε ακούσει κάθε είδους συζήτηση για το New Normal και για το τι θα πρέπει να συνηθίσουν οι άνθρωποι.

Ο όρος «Νέα Παγκόσμια Τάξη» χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες —αν όχι περισσότερο— για να περιγράψει ένα όραμα που βέβαιος οι άνθρωποι έχουν αυτό που θέλουν να μοιάζει ο κόσμος.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποιες μεγάλες αποφάσεις αυτή τη στιγμή.

Μπορείτε να ακούσετε αυτά που σας ταΐζουν με το κουτάλι ως «αγορασμένα και πληρωμένα για «γεγονότα» ή μπορείτε να κάνετε τη δική σας ανεξάρτητη έρευνα και να καταλάβετε τα πράγματα μόνοι σας.

Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε το δικό σας όραμα και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ πράγματα για τον εαυτό σας.

Κάτι που έχω παρατηρήσει τον περασμένο χρόνο τώρα, είναι ότι υπάρχουν ΤΟΣΟ πολλές βαριές, αρνητικές πληροφορίες εκεί έξω.

Είτε αγοράζετε την τρέχουσα ιατρική αφήγηση είτε είστε «αληθινοί» και μπορείτε να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές, υπάρχει ΠΟΛΥ από πράγματα που έρχονται στην επιφάνεια και ένα αίσθημα ανάγκης να περιπλανηθείτε σε πολλές απαισιόδοξες απόψεις για το μέλλον μας.

Σε αυτό το podcast, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικούς σπόρους και μάντρα που χρησιμοποιώ προσωπικά για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου να έχω μια υψηλότερη οπτική για τα πράγματα και επίσης για να ενισχύσω ότι εγώ ο ίδιος ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του κόσμου μου.

Εδώ είναι λοιπόν μερικές από τις δυναμικές πνευματικές πεποιθήσεις και πρακτικές με τις οποίες ζω: Anami Credos.

Ακούστε τώρα το επεισόδιο:

Ή κατεβάστε και ακούστε εν κινήσει:

Αν θέλετε να ακούσετε τις απόψεις μου σχετικά με την κατάσταση του περασμένου έτους, ρίξτε μια ματιά στα επεισόδια podcast μου:

Και, αν θέλετε να παρακολουθείτε την εναλλακτική μου ροή ειδήσεων, μπορείτε να εγγραφείτε στα προσωπικά μου Ομάδα Telegram, που ονομάζεται Anami Sacred Samurais. Μια προειδοποίηση, ότι αυτό το συγκεκριμένο κανάλι είναι μια απόκλιση από το κανονικό μου περιεχόμενο οργασμού, και αντ‘ αυτού εστιάζει σε μια εναλλακτική άποψη της κυρίαρχης αφήγησης της ημέρας, ειδικά σε τόσο ταραγμένους καιρούς.

Για να εγγραφείτε, αποκτήστε την εφαρμογή Telegram στη συσκευή σας και αναζητήστε τους Anami Sacred Samurais. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, χρησιμοποιήστε αυτόν τον άμεσο σύνδεσμο: https://t.me/AnamiSacredSamurais

~Κχχ