Κατανόηση της Αρχιτεκτονικής Επικοινωνίας Διαγνωστικών Κινητών για μια Σωστή Συντήρηση Παντοτινής

Κατανόηση της Αρχιτεκτονικής Επικοινωνίας Διαγνωστικών Κινητών για μια Σωστή Συντήρηση Παντοτινής

März 25, 2023 0 Von admin

Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτό το ηχογραφημένο διαδικτυακό σεμινάριο συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Μια λύση διάγνωσης κινητήρων all-makes αλλάζει το παιχνίδι στη βελτιστοποίηση συντήρησης συνεργείου. Παρακολουθήστε αυτό το σεμινάριο για να μάθετε για:

  • Ηλεκτρονικά συστήματα σκαφών και η σημασία της διάγνωσης του κινητήρα
  • Δυνατότητα σέρβις τόσο βενζινοκινητήρων όσο και πετρελαιοκινητήρων με μία πλατφόρμα λογισμικού
  • Πώς τα διαγνωστικά σε επίπεδο αντιπροσώπου με μία μόνο πλατφόρμα άλλαξαν τις λειτουργίες του συνεργείου
  • Πώς ο συνδυασμός διαγνωστικών, συντήρησης και διαχείρισης σε ένα δίκτυο κοινής χρήσης cloud για όλες τις μάρκες και πολλές συσκευές μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο
  • Συζήτηση που περιλαμβάνει περιπτώσεις μελέτης, σύγκριση άλλων βιομηχανιών όπου η all-makes λειτουργεί και πολλά άλλα

Παρουσιαστές

Ιγνάσιο Μαρτίνεθ

Ιγνάσιο Μαρτίνεθ

Διευθυντής Ναυτικών

Cojali ΗΠΑ

Ο Ignacio είναι ο Διευθυντής Ναυτικών στην Cojali USA, μια εταιρεία που κατασκευάζει διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς, όπως διαγνωστικά all-makes, ανταλλακτικά, ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου, τηλεματική και απομακρυσμένα διαγνωστικά. Εντάχθηκε στην εταιρεία πριν από 6 χρόνια και συντονίζει την ανάπτυξη των θαλάσσιων διαγνωστικών, μαζί με τους διάφορους διανομείς που αποτελούν μέρος του δικτύου της Cojali. Με μια τεράστια εμπειρία στον κόσμο των διαγνωστικών στη Βόρεια Αμερική και την Καραϊβική, ο Ignacio έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με όλους τους τύπους μάρκες και μοντέλα, επισκεπτόμενος πολλούς πελάτες με ποικίλες ανάγκες. Με προηγούμενη εμπειρία σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς από διαφορετικούς τομείς, ο Ignacio έχει έντονο ενδιαφέρον για την καινοτομία και την τεχνολογία, ταιριάζοντας πλήρως με την επιχειρηματική κουλτούρα του Cojali.

Ο Ιησούς Γκαρσία-Κάνο

Ο Ιησούς Γκαρσία-Κάνο

Διευθυντής ομάδας Marine Diagnostics

Κοτζάλι

Ο Jesus είναι ο Διευθυντής Ομάδας Marine Diagnostics της εταιρείας, υπεύθυνος για το συντονισμό του τελευταίου τμήματος ανάπτυξης ναυτικών. Με 10ετή εμπειρία στον ναυτικό τομέα, είναι ένας από τους πιο έμπειρους διαγνωστικούς μηχανικούς all-makes στον κλάδο. Ο Ιησούς έχει ένα τεράστιο υπόβαθρο πεδίου που συνδέεται με πολλούς τύπους μάρκες βενζίνης και ντίζελ σε όλο τον κόσμο. Οι γνώσεις και η συνεχής δουλειά του έχουν άμεσο και καθημερινό θετικό αντίκτυπο σε χιλιάδες τεχνικούς βελτιώνοντας τις διαδικασίες συντήρησής τους.

Χοσέ Πέρεθ

Χοσέ Πέρεθ

Διευθυντής Τεχνικής Βοήθειας

Cojali ΗΠΑ

Ο Jose Perez, ο Διευθυντής Τεχνικής Βοήθειας της Cojali ΗΠΑ, είναι πιστοποιημένος τεχνικός με εμπειρία σε διαφορετικούς τύπους βιομηχανιών: αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, πλοία και μηχανήματα εκτός δρόμου. Μετά από 2 χρόνια στο έργο Jaltest Diagnostics, η ευελιξία και οι γνώσεις του ήταν καθοριστικής σημασίας για την αναβάθμιση του τμήματος τεχνικής βοήθειας. Πριν εργαστεί για την Cojali USA, ο Jose εργάστηκε για άλλα 9 χρόνια σε διάφορες εταιρείες ως τεχνικός και διευθυντής, συμπεριλαμβανομένων 3 ετών σε επίσημη αντιπροσωπεία της Cummins. Μετέτρεψε το πάθος του για τους κινητήρες από νεαρή ηλικία στη μελλοντική του καριέρα, βοηθώντας τους πελάτες σε καθημερινή βάση.