Η ELITechGroup Molecular εγκαινιάζει τη νέα της έδρα στο Τορίνο

Η ELITechGroup Molecular εγκαινιάζει τη νέα της έδρα στο Τορίνο

März 23, 2023 0 Von admin

Τορίνο, 22 Δεκεμβρίου 2022 – Η ELITechGroup εγκαινίασε τη νέα της έδρα στο Τορίνο, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους μοριακής βιολογίας στην Ευρώπη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου παρουσία θεσμικών στελεχών, συνεργατών και εργαζομένων.

Στην κοπή της κορδέλας, η Michela Favaro – Αντιδήμαρχος του Τορίνο – και ο Roberto Meda – Ανώτερος Αντιπρόεδρος της ELITechGroup, υπεύθυνος για τη Μοριακή Διαγνωστική.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια ως spin-off του Πανεπιστημίου του Τορίνο, έχει καθιερωθεί στον τομέα της μοριακής βιολογίας, μεταβαίνοντας από μια τοπική σε μια πολυεθνική πραγματικότητα.

«Είμαστε περήφανοι που εγκαινιάζουμε αυτή τη νέα έδρα – δήλωσε ο Roberto Meda – Ανώτερος Αντιπρόεδρος της ELITechGroup, υπεύθυνος για τη Μοριακή Διαγνωστική – Κατέστη δυνατό χάρη στην κορυφαία επιστημονική τεχνογνωσία της εταιρείας, το διοικητικό θάρρος, το πάθος και την τάση για καινοτομία. Αυτά ήταν τα βήματα πίσω από τις στρατηγικές επενδύσεις, οι οποίες, μαζί με τις εξαιρετικές ανθρώπινες και επαγγελματικές ιδιότητες των γυναικών και των ανδρών της εταιρείας μας, μας επέτρεψαν να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα, αποτελώντας έτσι κέντρο αναφοράς για τη μοριακή βιολογία παγκοσμίως. Ένας μεγαλύτερος και πιο καινοτόμος κόμβος όπου θα μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα την εταιρεία, με τους νέους και μοντέρνους χώρους της που έχουν σχεδιαστεί για μια νέα κοινωνική δικτύωση».

Σχετικά με το ELITechGroup

Η ELITechGroup είναι μια ιδιωτική ομάδα κατασκευαστών και διανομέων in vitro διαγνωστικού εξοπλισμού και αντιδραστηρίων παγκοσμίως. Συγκεντρώνοντας εταιρείες ειδικών IVD που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις, η ELITechGroup έχει γίνει σημαντικός συνεισφέρων στην προώθηση της κλινικής διάγνωσης σε εργαστήρια στην αγορά εγγύτητας, εκείνα που λειτουργούν πιο κοντά στον ασθενή.