Έχετε βιαστεί από τον ΓΙΑΤΡΟ σας πρόσφατα;  — Kim Anami

Έχετε βιαστεί από τον ΓΙΑΤΡΟ σας πρόσφατα; — Kim Anami

Januar 30, 2023 0 Von admin
11 26

Έχετε βιαστεί από τον ΓΙΑΤΡΟ σας πρόσφατα;

Ή βιάστηκαν ομαδικά από ένα σωρό από αυτούς;

Είναι πιο συνηθισμένο από όσο νομίζετε.

Στην πραγματικότητα, συμβαίνει όλη την ώρα, όλη μέρα, κάθε μέρα, στα αμερικανικά νοσοκομεία.

Συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Κάθε τόσο, βυθίζω το δάχτυλο του ποδιού μου στον άθλιο κόσμο της «ιατρικής» του OBGYN για να εκθέσω μια ακόμη ειδεχθή πρακτική «άλλη μια μέρα στη ζωή» που χρησιμοποιούν συνεχώς.

Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου—98%+—εστιάζει σε όλους τους θετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενδυναμώσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τον εαυτό μας.

Αλλά.

Μερικές φορές, η σκοτεινή αλήθεια του τι κάνει και επιτρέπει το επάγγελμα OGBYN σε καθημερινή βάση πρέπει να βγει στο φως, έτσι ώστε οι γυναίκες να καταλάβουν τι δεν τους λένε επίτηδες.

Δεν θα σου πουν.

Οπότε εγώ θα.

Ζούμε σε μια εποχή όπου αποκαλύπτονται κάθε είδους διαφθορά και άθλιες συμπεριφορές.

Έπειτα, οπλισμένες με δεδομένα, οι γυναίκες μπορούν να λάβουν μέτρα για να αποφύγουν εντελώς αυτό το είδος ή να βρουν τρόπους να προστατέψουν τον εαυτό τους προληπτικά, εάν επιλέξουν να το χρησιμοποιήσουν.

Αυτό το επεισόδιο θα είναι μια απερίγραπτη, χωρίς ζάχαρη ματιά στον ομαδικό βιασμό OBGYN.

Δεν πρόκειται να είναι εξαιρετικά γραφικό, αλλά το να αναγνωρίσουμε ακόμη και την πραγματικότητα αυτού που συμβαίνει, είναι εξαιρετικά σοκαριστικό.

Το δεύτερο μέρος του επεισοδίου θα επικεντρωθεί σε εναλλακτικές λύσεις για τις γυναίκες ώστε να μπορέσουν να αποφύγουν να τους συμβούν αυτά τα πράγματα και πώς να λάβουν άλλα ισχυρά και προληπτικά βήματα για να κυβερνήσουν τη ζωή και το σώμα τους.

Ακούστε τώρα το επεισόδιο:

Ή κατεβάστε και ακούστε εν κινήσει: